Vedrørende informasjonskapsler:

 

Denne nettsiden eies og administreres av:

Faktor Tre AS
Elgfaret 55
2335 Stange

+47 911 16 617
post@faktortre.no

 

Faktor Tre AS behandler dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i henhold til gjeldende lover om personvern.
 
Retningslinjene inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsiden vår og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.
   
Faktor Tre AS er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er, med mindre annet er spesifisert, samtykke fra deg som besøkende/kunde.
 
Tidsperioden data blir lagret hos oss begrenser seg til tidsperioden som er nødvendig for at vi skal kunne ivareta kundeforholdet med deg. Vi behandler følgende kategorier personopplysninger om deg: navn. mobilnummer, transaksjonshistorikk samt andre opplysninger du gir i forbindelse med kontakt med oss.

 

1. SÆRLIG OM VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet www.faktortre.on bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet vårt lagrer på datamaskinen din for blant annet å ivareta brukervennlighet, navigasjon og analytisk kapasitet. Disse inneholder kun en liten tekstfil – ikke programmer, virus eller ødeleggende programvare av annen natur.
   
Vi bruker tre ulike typer informasjonskapsler på www.faktortre.no:

 

1) Grunnleggende informasjonskapsler:

Disse informasjonskapslene er helt nødvendige for at sidene på nettstedet skal fungere ordentlig. Uten disse informasjonskapslene, kan vi ikke garantere at du klarer å navigere deg rundt på nettstedet, melde deg på seminarer eller nyhetsbrev.

 

2) Informasjonskapsler for analyse:

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.
Google Analytics bruker informasjonskapsler, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. IP adresser og generelle bevegelsesmønster på nett blir aggregert av Google før vi får tilgang på den. Det vil si at ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

 

3) Informasjonskapsler for funksjonalitet:

For å øke brukervennligheten på siden bruker vi informasjonskapsler for funksjonalitet. Disse husker valg du har foretatt deg på nettsiden – som for eksempel artikler du har lest eller andre preferanser du har lagt igjen på siden.

 

2. SAMTYKKE TIL BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Om nettleseren din er stilt inn på at du samtykker til bruk av informasjonskapsler, er dette regnet som aktivt samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler i nettleseren din. Dette er satt aktivt som standard i nettleseren din.

 

3. TREKKE TILBAKE SAMTYKKE ELLER ADMINISTRERE ANNONSØRER

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til Faktor Tre AS bruk av informasjonskapsler. Dette må du selv administrere i nettleseren din. Les mer om hvordan du går frem i den nettleseren du bruker på www.nettvett.no. Administrasjon av annonsører som har lagret informasjonskapsler i nettleseren din finner du en guide til her: www.youronlinechoices.com/nor/dine-valg.
   
Vi gjør oppmerksom på at funksjonalitet på nettsiden kan forringes ved blokkering av informasjonskapsler fra Faktor Tre AS. Blokkerer du for informasjonskapsler knyttet til annonsering vil du fortsatt eksponeres for annonser – men annonsørene kan ikke lenger kontrollere hvor ofte du ser annonsene eller tilrettelegge dem for deg.

 

4. BRUK AV PERSONOPPLYSNINGENE

Personopplysningene dine blir bare brukt til andre formål eller oppgitt til en tredjepart med din tillatelse eller når det er nødvendig for at vi skal kunne utføre de kontraktsmessige forpliktelsene vi har overfor deg. Faktor Tre AS videreselger ikke personopplysninger til andre. Det er kun aggregert data som blir delt med tredjeparter.
   
Vi kan for eksempel bruke en tjenesteleverandør til å utføre tekniske tjenester, administrative tjenester, markedsføringstjenester eller andre tjenester på vegne av oss, og dele opplysningene dine med den aktuelle tjenesteleverandøren.

Ved påmelding til våre digitale aktiviteter, som seminar, kurs osv., vil dine personopplysninger kun bli brukt til behandling av påmeldingen, praktisk informasjon i forkant av seminaret, tilsending av evaluering og eventuell oppfølging i etterkant.

 

5. AVMELDING AV NYHETSBREV

Dersom du har samtykket i å motta nyhetsbrev fra Faktor Tre AS, aksepterer du at opplysningene som er registrert om deg kan brukes av Faktor Tre AS til å sende deg markedsføring av Faktor Tre AS sine produkter, tjenester, aktiviteter og konkurranser via nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, ved å sende en e-post til post@faktortre.no.

 

6. DINE RETTIGHETER

Vi ønsker å gjøre deg kjent med noen av dine viktigste rettigheter. I tillegg til at du har rett til informasjon om hvordan opplysninger om deg blir behandlet, og som vi har beskrevet ovenfor, har du på forespørsel rett til å få kopi av opplysningene som er registrert om deg. Du har også rett til å få uriktige opplysninger korrigert og som en hovedregel også en rett til å få slettet opplysninger om deg selv dersom opplysningene ikke lengre er nødvendige for formålet de er samlet inn for eller dersom ditt samtykke trekkes tilbake. Du har også en rett til å bli «glemt», det vil si at du kan be oss om å slette alle innsamlede data om deg. Videre ønsker vi å informere om at du også har en rett til å klage til Datatilsynet.
   
Hvis du har spørsmål om dine rettigheter knyttet til vår håndtering av dine personopplysninger, vennligst ta kontakt med post@faktortre.no slik at vi kan hjelpe deg.

 

Disse retningslinjene ble sist oppdatert 15. februar 2021.

 

 

Tilbake til hovedsiden