Stolper på Norefjell

Oppdatert: 21. jan. 2021

Norefjell, en naturperle sentralt plassert i vårt langstrakte land. Her har mange sine fritidsboliger, eller hytter som vi også kaller dem. FaktorTre AS leverer vindusomramming, overklosser, underklosser, sideklosser og mønepynt til mange hytter gjennom året, og denne gangen skulle vi få en artig utfordring. Spesielt tilpasset rekkverk over to etasjer til en hytte på nettopp Norefjell.Stolpene ble produsert i heltre furu, og hadde dimensjonen 200x200mm. Dette er ikke noe vi normalt har på lager, så da fikk vi muligheten til å spesialprodusere dette for kunden.

FaktorTre AS spesialproduserer ofte for kunder som trenger produkter tilpasset sine egne mål, og du er velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har noe du skulle ha hatt laget av utsmykning av hytte, hus eller leilighet.

Etterhvert skal det komme glass i rekkverket vi produserte for kunden på Norefjell.

Stolpene til denne hytten er spesialtegnet, og med god kunnskap om tegning av denne typen produkter, ble sluttresultatet veldig bra. Håndrekka på toppen er hele 230mm bred, og den er beiset med samme beis som hytten forøvrig, Tyrilin tjærebrun.


Så om du har hytte på Norefjell, Trysil eller noe annet sted, og ønsker å få produsert utsmykning til hytten din som er helt unik og enestående, ikke nøl med å ta kontakt med FaktorTre AS.

Sammen finner vi de rette løsningene for ditt bygg.


Kontakt oss


50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle